Αλλες δραστηριότητες

 

             2017

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του 3ήμερου Συνεδρίου  ''Χαράσσειν Θαρσείν – Η διδακτική της Χαρακτικής'', Πάτρα. Συνδιοργάνωση του ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Πατρών με το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ, Πάτρα.

 

2016

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του 3ήμερου  Συμποσίου “Η Κεραμική Τέχνη στην Εκπαίδευση”, Πάτρα.

 

2013

Μέλος της οργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής της Επιστημονικής Ημερίδας με τίτλο: Η Εικονογράφηση των κειμένων, Βόλος.

 

 2012

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του 1ου Συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή “Η Κεραμική Τέχνη στην Εκπαίδευση”, Βόλος.

 

2011

Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Διεθνούς Συμποσίου “Σχολές των Επιστημών της Αγωγής – ο ρόλος τους στις προκλήσεις της σύγχρονης κοινωνίας”, Λεμεσός, Κύπρος

 

2008

Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Διεθνούς Συμποσίου «Η πολιτισμική Αλληλεπίδραση των Παραμυθιών και των Τεχνών στη Διαμόρφωση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων»

Μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Πανελληνίων Μαθητικών Αγώνων Ζωγραφικής, Αθήνα.

 

2007

Μέλος οργανωτικής επιτροπής του Πανελληνίου Συνεδρίου «Μουσεία και Εκπαίδευση», Βόλος.

 

2005

Μέλος επιστημονικής επιτροπής του 2ου Συνεδρίου «Δραματική Τέχνη στην Εκπαίδευση και Διαπολιτισμικότητα», Βόλος.

Μέλος οργανωτικής επιτροπής του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ο.Μ.Ε.Ρ. «Η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση: Παιδαγωγική και Διδακτική Διάσταση», Βόλος.

Μέλος επιστημονικής επιτροπής του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ο.Μ.Ε.Ρ. «Η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση: Παιδαγωγική και Διδακτική Διάσταση», Βόλος.

Μέλος Κριτικής Επιτροπής έργων ζωγραφικής στην Ημερίδα αφιερωμένη στον Αϊνστάιν: Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Φαντάζομαι τον Αϊνστάιν» (ΕΔΙΦΕ), Αθήνα .

 

2005

Βιωματικό εργαστήριο με θέμα « Εικαστικές δραστηριότητες με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών – Διαπολιτισμικές προσεγγίσεις» στο 2ο Συνέδριο «Δραματική Τέχνη στην Εκπαίδευση και Διαπολιτισμικότητα», Βόλος.

 

2004

Εικαστικό Εργαστήριο στο Διήμερο Συνέδριο: «Διαθεματικό ενιαίο πλαίσιο προγραμμάτων σπουδών για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση», Ρέθυμνο.

Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα: «Η θεατρικότητα των Μορφών στα Έργα των Εικαστικών Τεχνών στο 1ο Πανελλήνιο συνέδριο «Πολιτισμός – Δραματική Τέχνη στην Εκπαίδευση», Βόλος.

 

2003 – 2005

Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Τμήματος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής (ΟΜΕΡ).

 

2001 – σήμερα

Επιστημονικός  Σύμβουλος του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΙΤΥ).

Μέλος Ομάδας Εργασίας για την αναβάθμιση των Σχολικών Εκπαιδευτικών Κέντρων (ΣΕΚ) όλης της χώρας.

 

2000 – 2005

Έκτακτο Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ειδικών Εισαγωγικών Εξετάσεων (Κ.Ε.Ε.Ε.Ε.) αποφοίτων κύκλου ΤΕΕ.

Μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Πανελληνίων Μαθητικών Αγώνων Ζωγραφικής.

Μέλος της Επιτροπής του Βαθμολογικού Κέντρου Ειδικών Μαθημάτων Αθήνας.

 

1996

Ιδρυτικό μέλος του Σωματίου Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης «Παναγιώτης Σταματάκης».

 

1978 – σήμερα

Τακτικό μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος  (αριθ. Μητρώου 1435).

Τακτικό μέλος της Ένωσης Πτυχιούχων Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Τακτικό  μέλος  της Ένωσης Καθηγητών Καλλιτεχνικών Mαθημάτων (Τα έτη 1978, 1989 και 1990 ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης).